В Україні зафіксовано 311 випадків COVID-19, 8 людей померли – останні дані МОЗ

Станом на 10:00 28 березня в Україні 311 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 8 летальних, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина), повідомляє в суботу пресслужба МОЗ.

Згідно з повідомленням, за добу було зафіксовано 93 нові випадки.

«Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 28 березня 2020 року до Центру надійшло 311 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 1712 повідомлень про підозру на COVID-19», – йдеться в повідомленні МОЗ у фейсбуці.

Водночас, за даними МОЗ, станом на ранок суботи кількість хворих через коронавірусну інфекцію у Києві зросла до 74-х.

«Сьогодні вранці ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 19 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Захворіли – 10 чоловіків віком від 25-ти до 54-ох років. Та 9 жінок – від 17-ти до 62-ох років. Дев’ять пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні столиці. П’ятеро – в міську клінічну лікарню №4. Ще троє – в клінічну лікарню №9. А двоє киян, що захворіли – на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів», – прокоментував ці дані у фейсбуці міський голова Києва Віталій Кличко.

За даними Центру системних досліджені та інжинірингу при університеті Джонса Гопкінса, на сьогодні у світі кількість підтверджених випадків інфікування коронавірусом складає майже 600 тисяч, від COVID-19 померли понад 27 тисяч людей, видужали – більш ніж 131 тисяча.​

 

 

ваше враження:

Discover more from УКРОПИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading