У Миколаєві 10 лютого застрелили бізнесмена Петра Барашковського

mykolaiv

У Миколаєві 10 лютого застрелили бізнесмена Петра Барашковського.

У Миколаєві вчора ввечері, 10 лютого, у дворі будинку по вул. Космонавтів застрелили бізнесмена Петра Барашковського.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Миколаївській області.

“10 лютого 2016 року в 20:30 в поліцію надійшло повідомлення про те, що у дворі будинку № 83 по вул. Космонавтів застрелили чоловіка. Особа загиблого встановлена і з’ясувалося, що 44-річний чоловік не дійшов кілька десятків метрів до місця свого проживання. Загиблого знайшла дружина, яка занепокоїлася довгою відсутністю чоловіка та вийшла зустрічати його на вулицю”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляють місцеві видання, в Барашковського стріляли з пістолета іноземного виробництва. Йдеться про нарізну вогнепальну зброю калібру 9 мм. Всього вбивця зробив 11 пострілів, 5 або 6 з них потрапили в спину. Після того як Барашковський впав, вбивця ще тричі вистрілив йому в голову. Зброю на місці злочину не знайшли.

Слідчим відділенням Ленінського відділу поліції в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України “Умисне вбивство”, санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Правоохоронці розглядають кілька версій мотивів, за якими було скоєно вбивство, одна серед яких – помста за нібито прийняття участі в подіях, що сталися 27 квітня 2012 року, коли в районі перехрестя пр. Леніна і вул. Фалєєвської застрелили бізнесмена.

Правда України

ваше враження:

Discover more from УКРОПИ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading